AKTUELNO

Analitičar medija Ištvan Kaić se povodom svog teksta "Narkomani i alkoholičari novinarstva" našao na meti napada dnevnog lista "Danas" i NUNS-a.

Kaić piše u svom autorskom tekstu o Jugoslavu Ćosiću i televiziji N1, a napada ga Danas, dok UNS nije hteo da objavi njegov odgovor na ove napade.

Novinar Vukašin Obradović, napao je Kaića iako je to analitičar medija, koji je izneo svoj stav.

Redakcija Danasa napada podlo i besomučno analitičara medija rekavši da je "zgrožena načinom na koji se režim Aleksandra Vučića, preko Ištvana Kaića i tabloida koje kontroliše, u očigledno sinhronizovanoj kampanji, obračunava sa novinarima i medijima. Takav vid linčovanja novinara nezapamćen je u novijoj istoriji srpskog novinarstva, jer se nikada nije desilo da jednu bljuvotinu od teksta prenose mediji sa nacionalnom pokrivenošću, koji svesrdno podržavaju vlast",

NUNS je napao Kaića rečima da svoje uvrede i difamacije zasigurno neće moći da odbrani na sudu, ma koliko bio u službi režima, i da se nadaju da će ga to odvratiti od zločeste prakse da ponižava i kriminalizuje ljude.

PROČITAJTE JOŠ: Odgovor Ištvana Kaića koji UNS nije hteo da objavi

Kaić se u svom odgovoru na uvrede i napade na koje UNS nije hteo da objavi zapitao to udruženje "Zašto uvredama nazivate svakodnevno stanje vaših kolega?"

#Ištvan Kaić

'