AKTUELNO

Slađana Grbić iz Narodne stranke podnela je neopozive ostavke na mesto predsednika opštinskog odbora stranke u Krupnju i mesto člana Glavnog odbora NS, jer kako kaže, ne želi da bojkotuje izbore i ne želi da bude deo SzS čiji su lideri Dragan Ðilas i Boško Obradović.

- Osnovali smo Opštinski odbor Narodne stranke u Krupnju. Za predsednicu je izabrana Slađana Grbić, majka i žena sa srcem lavice, kojoj je strah nepoznata kategorija! - napisao je tada Jeremić, predsednik Narodne stranke na svom tviter nalogu.

Kako je navela u ostavci, upućenoj centrali stranke, ona je tu odluku donela nakon razgovora sa članovima i simpatizerima stranke u Krupnju.

- Dve godine smo se lavovski borili, bili vidno prisutni kroz razne akcije na terenu, uspeli da napravimo neki rezultat, a vi ste nam uskratili mogućnost borbe i izlaska na predstojeće izbore. Nakon višegodišnje ostrašćenosti, shvatili smo da nisu sve stvari koje se dešavaju u Krupnju ružne i da saradnjom sa najboljima možemo još više da doprinesemo razvijenosti i napretku Krupnja - napisala je Grbić.

Foto: Printscreen Twitter

Ona je istakla da je svesna da trenutna politika ne vodi ni u jednom dobrom pravcu i da ne želi da se bori za nešto u šta ni sami ne verujemo.

- Da smo svi bili prisutni na terenu, kao sada tokom kampanje bojkota, do iste nikada ne bi došlo. Mi ne želimo da konstantno kritikujemo, već da radimo i doprinesemo radu i napretku naše opštine - rekla je Grbić.

#Vuk Jeremić

'