AKTUELNO

Sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković, ocenio je danas da brutalna hajka koja se vodi protiv Nebojše Stefanovića i njegove porodice, predstavlja još jedan pokušaj slabljenja pozicije Srbije u odbrani nacionalnih interesa i sprečavanju takozvanog Kosova da postane član Interpola.

- U momentu kada ministar Stefanović predvodi našu delegaciju u Čileu i ulaže ogromne napore da se spreči ulazak takozvanog Kosova u Interpol, pojedinci iz Saveza za Srbiju vode najgnusniju kampanju plasiranjem laži, koje očigledno imaju za cilj samo da odmognu našoj zemlju u ovoj borbi - saopštio je Marković.

Prema njegovim rečima, sramno je da Đilasu i njegovim poltronima interes Srbije i naših građana nije važan, već svesno ponavljaju laži, kao pokvarena ploča, iako su ih činjenice i nadležne institucije demantovale više puta.

Sa druge strane, navodi funkcioner SNS, možda i nije iznenađenje što oni koji su Srbiju doveli u katastrofalan položaj po pitanju južne srpske pokrajine, sada pokušavaju da je dokusure i pomognu da takozvano Kosovo postane i član Interpola.

- Ipak je reč o ljudima koji su uvodili granice između Srba i Srba, koji su samoinicijativno pitanje Kosova i Metohije izbacili iz okrilja UN, a koji danas nastavljaju da brinu samo o sopstvenom interesu, svojim džepovima, ali i kako da borbu srpske delegacije u Interpolu sabotiraju lažima - naveo je Marković.

#Aleksandar Marković

'