AKTUELNO

Zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk nalogu da su plaćenici Dragana Đilasa ukrali 62.000 dinara za lečenje malog Filipa Ivanovića iz Smedereva.

- Na promociji moje Knjige o Beogradu, sinoć prodate su 202 knjige. To znači da smo prikupili 202.000 dinara za lečenje malog Filipa Ivanovića iz Smedereva pošto je sav prihod od prodaje bio namenjen za lečenje ovog dečaka, koje je započeto - naveo je Vesić.

Prema njegovim rečima, nažalost, u napadu Đilasovih plaćenika na mene i druge posetioce promocije neko od njegovih kriminalaca, mene ne bi začudilo da je to bio Bastać, oteo je iz ruku devojke koja je prodavala knjige kovertu za 62.000 dinara.

- Tako su Đilas i njegovi plaćenici ukrali 62.000 dinara za lečenje deteta. Tako je danas na račun malog Filipa uplaćeno 140.000 dinara - naveo je on.

Kako je dodao, ono što su Đilasovi plaćenici oteli lično će da uplati od svoje plate do petka tako da će dete dobiti sve pare.

- Zgrožen sam time što su uradili Đilasovi banditi, a njemu mogu da poručim da se nadam da zna dobro šta naš narod kaže za takve slučajeve za šta se koriste tako ukradeni novac - naveo je Vesić.

#Goran Vesić

'