AKTUELNO

Glavni odbor stranke jednoglasno je podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Glavni odbor stranke pozvao je sve Slovake da daju podršku kandidatu SNS i glasaju na predstojećim predsedničkim izborima za Vučića, jer smatraju da je jedini državnik u istoriji Srbije koji je to svojim radom i požrtvovanjem iskreno i zaslužio, navodi se u saopštenju.

- Aleksandar Vučić je svojim svakodnevnim radom, energijom i požrtvovanjem za svoju državu zaslužio da bude predsednik države Srbije - izjavio je predsednik stranke slovačke nacionalne manjine Slovaci napred! Pavel Surovi, navodi se u saopštenju.

- Svojom vizijom jake i moderne Srbije i započetim reformama, borbom protiv korupcije, uvođenjem reda u javne finansije i vraćenjem međunarodnog ugleda Srbiji dovoljan je pokazatelj političke zrelosti modernog državnika - ocenio je Surovi.

On navodi da je Vučić uspeo da vrati Srbiji ugled u svetu i ima otvorena vrata u Nemačkoj, Austriji, Finskoj, Kini, Rusiji, Americi, Mađarskoj, Slovačkoj... "Aleksandar Vučić je srce Srbije, jer njemu država Srbija na prvom mestu", zaključio je Surovi.

A.V.

#Aleksandar Vučić

#Političke stranke

#Predsednički izbori

#Slovaci

#predsednik

'