AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Stojčić izjavio je danas da je apsurdno da ljude koji sprovode potpunu transformaciju Beograda na najpozitivniji način napada neko ko to nije ni pokušao i ko je bio najgori gradonačelnik.

Odbacujući današnje kritike lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Stojčić je ocenio da Đilas neistinama ponovo unosi pometnju među građane nadajući se da se građani ne sećaju da je kao najgori gradonačelnik radio jako malo i jako loše, ne vodeći računa o njihovom interesu.

- Apsurdno je da ljude koji sprovode potpunu transformaciju grada na najpozitivniji način napada neko ko to nije ni pokušao, i kome je jedan od najvažnijih projekata replika Terazija na Novom Beogradu od koje građani nisu imali ama baš nikakvu korist, ali zato Đilasovi bankovni računi jesu i to za višemilionske iznose, te zato danas Đilas prijavljuje imovinu od 25 miliona evra - istakao je Stojčić, saopštio je Gradski odbor SNS.

Stojčić ističe da i da Đilas povodom ankete oko sudbine Starog savskog mosta takođe unosi zabunu kako bi obeshrabrio građane Beograda da učestvuju u odlučivanju o tome kako će izgledati naš grad i to zato što to njemu u njegovo vreme nije odgovaralo.

- Ne sećam se kada je pitao građane da li žele seču platana u Bulevaru kralja Aleksandra, kada ih je pitao da li da u toku izvođenja menja projekat Mosta na Adi i da li podržavaju toliki trošak za samo jedan most - ukazao je Stojčić.

On je rekao da gradski tim ima obavezu da pretvori ovaj grad u savremenu funkcionalnu celinu i da u ovim napadima dobija samo potvrdu da su na pravom putu i da im preostaje da rade još više.

- Potvrdu za ovo dobijamo svakodnevno od eminentnih stručnjaka iz celog sveta iz oblasti urbanizma, arhitekture i likovnih umetnosti koji prate razvoj grada koji je u toku i za koji dobijamo samo reči hvale, a što je još važnije dobijamo poverenje građana na svakim izborima - zaključio je Stojčić.

#Dragan Đilas

#Marko Stojčić

'