AKTUELNO

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je večeras da na sutrašnjim izborima očekuje ubedljivu pobedu Srpske liste, ali i razne vrste pritisaka i provokacija.

Jevtić jerekao da je očigledno i evidentno da će SL pobediti sutra, ali i da je vrlo važno da ta pobeda bude što ubedljivija.

-Naš cilj je osvajanje svih 10 mandata, jer ćemo na taj način jedino biti u prilici da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću damo tu potrebnu snagu u pregovorima koji će svakako uslediti- rekao je Jevtić za Pink.

On je pozvao sve Srbe da sutra izađu na izbore, da svoj glas daju srpskom jedinstvu, pre svega, i da na sve načine izbegnu provokacije, koje se, kako je rekao, očekuju. Jevtić je, govoreći o mogućim pritiscima tokom sutrašnjih izbora, rekao "da će biti svega".

Foto: TvPink Printscreen

-Mi smo na to upozorili predstavnike međunarodne zajednice, posmatračku misiju EU koja je prisutna ovde, ukazali na potencijalnu manipulaciju glasovima koji su pristigli putem pošte, i ne samo to, i druge stvari. Svakako da ćemo pratiti svaki proces i da ćemo braniti svaki srpski glas - rekao je Jevtić, podsetivši da je SL proteklih dana i nedelja, ali i od kako je osnovana, trpela razne pritiske sa raznih strana.

#Dalibor Jevtić

#Izbori

#Kosovo i Metohija

'