AKTUELNO

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS, izjavio je da rijaliti političar Boškić 13 nema kredibilitet više ni u svom najbližem okruženju u Čačku, a posebno nema kredibilitet da kritikuje predstavnike vlasti i najbliže saradnike Aleksandra Vučića kao što je ministar Nebojša Stefanović.

- Nekadašnji potrčko Velimira Ilića je godinama kao i svaka starleta menjao svoje stavove i svoju politiku, od odlaska na Krim i zaklinjanja u "majku Rusiju" do učestalih druženja s Metjuom Palmerom i odricanja od čvrstog saveza Srbije i Rusije. Jedini savez kojeg se Boškić 13 neće odreći jeste Savez za još bogatijeg Đilasa. Boškić 13 nije nezadovoljan drastično umanjenom podrškom u biračkom telu, zato što mu je kao i svakoj političkoj starleti važno da ima nepristojno bogatog sponzora - rekao je Jugović, navodi se u sapštenju i dodaje:

Gubitak podrške pristojnih građana zamenio je nepristojno bogatim gazdom. Dugačak je bio put od Velimira Ilića do tajkuna Đilasa, isplativ za Boškića 13 i neisplativ samo za građane Srbije koji su ga uzalud podržavali. Proneverio je Boškić 13 velika nadanja nacionalno orijentisanog biračkog tela, ali nikad nije izneverio Dragana Đilasa, još od vremena, kada je Đilas bio gospodar Beograda, svih medija u Srbiji i ekskluzivni uvoznik rijaliti programa u Srbiji.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović

'