AKTUELNO

Pokret socijalista ocenio je u današnjem saopštenju, da se zahtevi tajkunsko-ljotićevske koalicije koji se odnose na izborne uslove svode na to da se Aleksandru Vučiću potpuno zabrani pravo na rad i bavljenje politikom i da se Srbiji zabrani da odlučuje svojom voljom, slobodno na izborima, kako bi oni, tajkuni i ljotićevci, mogli da dođu na vlast, a da narod koji masovno podržava svog predsednika ništa ne pitaju, to su izborni uslovi koji bi njima jedino odgovarali.

Dakle, dosovcima bi izborni uslovi valjali samo ako bi ukinuli Vučića i srpski narod koji ga glasa. Po ceo dan kukaju i cmizdre po Đilasovim medijima zbog zakona i poslovnika koje su sami donosili, ali ne pominju dosovci izborne uslove iz vremena kada je tajkun Đilas ujedno i vladao Srbijom i bio vlasnik dnevnih novina Pres, kada je marketinškim budžetima kontrolisao i ucenjivao sve medije, kada je trgovao sekundama na javnom servisu i Studio B., navodi se u saopštenju.

Nisu im smetali izborni uslovi onda kada su vodili najprljavije kampanje protiv Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, kada su se bavili najgorim mogućim lažima, uvredama, prisluškivanjima i mnogim drugim nezakonitim radnjama.

O kakvim izbornim i medijskim uslovima govore oni koji su iz Predsedništva izbacivali nepodobne novinare da Tadić ne bi dobi nezgodno pitanje? Ko to nama govori o demokratiji i ravnopravnosti, tajkun Đilas koji i danas izbacuje i vređa medije koje nije uspeo da kupi, Jeremić koji preti svakom novinaru koji se usudi da napiše istinu o njemu, ljotićevci koji tuku novinarke i članicu RIK besni jer ih je narod ostavio ispod cenzusa?, pitaju.

Koliko god lagali, mrzeli, pretili Vučiću i njegovoj porodici, vlast bez izbora nećete dobiti, baš kao što nećete moći da Srbiju ponovo privatizujete, opljačkate i uništite, dodaje se u saopštenju.

#Pokret socijalista

'