AKTUELNO

Predlog Boška Obradovića da se formira prelazna vlada ima smisla isto koliko je i normalno da se Demokratska stranka izjednači sa ljotićevskom politikom Boškovih Dveri, smatra Bratislav Jugović, član GO Srpske napredne stranke.

- Član Vlade Republike Srbije ne postaje se preporukom Metjua Palmera, Boškovog novog gazde, već se Vlada Republike Srbije formira preporukom koju narod daje na izborima. Ponašanje Boška Obradovića je infantilno, s obzirom na to da prečesto menja stavove. Pre podne bi hteo Srbiju u savezu sa Rusijom, posle podne poslušno izvršava naređenja svog novog gazde Metjua Palmera, a tokom noći sanja da ga narod želi na čelu države kao što želi Aleksandra Vučića - izjavio je Jugović.

Prema njegovim rečima u Srbiji ne postoji kriza demokratije, već opozicije.

- Kriza demokratije u Srbiji postoji u onoj meri u kojoj postoji kriza u opoziciji. Biti omiljeni opozicionar Metjua Palmera ne znači i biti lider opozicije u Srbiji. Kriza u opoziciji se događa upravo zato što umesto jasne politike, većina lidera opozicije ima samo gazde u ambasadama, a nema baš nikakvu politiku - zaključuje Jugović.

#Boško Obradović

#SNS

'