AKTUELNO

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i u Bratislavi dokazao da je uporan i uspešan borac za Srbe, ali da je često sam protiv svih.

-Aleksandar Vučić je na skupu u Bratislavi pokazao pred kamerama kako izgledaju razgovori o Kosovu i Metohiji kada kamera nema. Kosovski Albanci kukaju i traže od EU da slomi Srbiju, a onda zaćute kada im Vučić dokaže da lažu. Za to vreme EU traži od Vučića da zanemari istinu i uzdrži se od borbe. I u Bratislavi i u Briselu Aleksandar Vučič je dokazao da je uporan i uspešan borac za Srbe ali da je često sam protiv svih - naveo je Vulin u izjavi za javnost.

On ističe da je Vučić jedini državnik na Balkanu koji hoće mir i koji ne pita koliko će ga to lično i politički koštati, a svi ostali brinu samo o sebi, čak ne i o svom narodu.

-Baš zato je Balkan sada tako nestabilan, suočen sa 'velikom Albanijom' i kukavicama koji po cenu opstanka svojih naroda i država ne smeju da joj se suprotstve. Srbi su bili ponosni na svog predsednika, ostali učesnici u dijalogu nisu imali čime da se ponose i pohvale - zaključio je ministar Vulin.

#Aleksandar Vulin

#Aleksandar Vučić

#Bratislava

'