AKTUELNO

Laži i uvrede koje plasiraju u medijima su dokaz da opozicija nema politiku koja će omogućiti građanima Srbije da žive bolje, već da na sve načine pokuša da dođe do fotelja i nastavi po starom, kaže Handanović.

Direktor CEBEF-a Damir Handanović kaže da je cilj orkestriranih napada na predsednika Aleksandra Vučića i na njegovu porodicu destabilizacija Srbije, kako ovde tako i u svetu.

- Laži i uvrede koje plasiraju u medijima su dokaz da opozicija, ako se uopšte tako može i nazvati, nema politiku koja će omogućiti građanima Srbije da žive bolje, već da na sve načine pokuša da dođe do fotelja i nastavi po starom, a to je pljačka građana i neodgovorna politika koja nam ruši ugled u svetu – kaže Handanović.

Kako dodaje Aleksandar Vučić se delotvorno i odgovorno bori za budućnost nas i naše dece, ima konkretne rezultate, a i sami smo videli koliku podršku naroda je imao na skupu “Budućnost Srbije” u Beogradu.

Nijedan predsednik Srbije do sada nije imao bilo kakvu kampanju da obiđe građane zemlje, neposredno razgovara sa njima i predstavi im sta je to postignuto do sada, i šta još treba da se uradi – navodi Handanović.

#Aleksandar Vučić

#Damir Handanović

'