AKTUELNO

Ministar finansija Siniša Mali učestvovao je na 32. Beogradskom maratonu. On je zajedno sa svoje troje dece istračao Trku zadovoljstva na pet kilometara.

Ministar, koji je i prethodnih godina bio deo Beogradskog maratona, nakon učešća u ovom sportskom takmičenju je istakao da je prestonica Srbije još jednom pokazala da je apsolutni lider u regionu.

Foto: Tanjug

- Ne znam koji mi je ovog put u nizu da budem učesnik Beogradskog maratona, iskreno nisam brojao, ali ovo je prvi put da sam trčao sa troje dece, dva sina i ćerkom. Teodor ima 13 godina, Viktor ima 10, a Lola osam i hteli su sa ocem da trče. Učestvovali smo u Trci zadovoljstva i bilo nam je prelepo. Kao porodica smo dali lep primer svima da je lepo baviti se sportom i živeti zdrav život - rekao je Mali posle trke.

- Iz godine u godinu Beograd je lepši, bolji i uspešniji, svima to želim i da na ovakav način provode slobodno vreme - rekao je Mali i osvrnuo se na rekordnih 8.000 učesnika ove godine.

Foto: Tanjug

Ministar finansija je poznat kao neko ko promoviše sport, ali i po učešćima u Beogradskom maratonu ranijih godina kod je bio gradonačelnik srpske prestonice.

Foto: Tanjug

On je primetio da je Beogradski maraton ponovo prevazišao sva očekivanja i opet je poslata lepa slika u svet.

Foto: Tanjug

Jedna od poslednjih trka bila mu je u novembru prošle godine, kada je učestvovao u trci na 42 kilometra na Atinskom maratonu, a trku je završio za 4 sata i 58 minuta.

Foto: Tanjug

#Siniša Mali

'