AKTUELNO

Srpska desnica održala je danas konferenciju za štampu u Pres centru na kojoj su govorili: Miša Vacić - predsednik Srpske desnice, šef njegovog kabineta Ivana Borić i član predsedništva Mihailo Milošević.

Tema konferencije bila je "Nedeli žutog režima" a uvodnu reč održao je Vacić koji se tokom svog izlaganja najviše bavio izdajom Kosova i Metohije od strane bivšeg dosovskog režima.

- Pošto NATO u ratu nije uspeo da nas pobedi, svoju agresiju Zapad je nastavio preko dosovskog režima - tvrdi Vacić.

Foto: Srpska Desnica

Posebno je podsetio na puštanje 2108 terorista iz srpskih zatvora koje je Koštunica oslobodio pod pritiskom Evrope, dok su oni naše zarobljenike pobili. Pored toga, Vacić se posebno osvrnuo na sramno i veleizdajničko postupanje Vuka Jeremića kada je Kosovo u pitanju, a u vreme kada je on bio ministar diplomatije.

Vacić je kasnije govorio i o progonu patriota za vreme Borisa Tadića koji su masovno bez razloga završavali u zatvoru, primetivši da samo Boško Obradović od lidera tadašnje patriotske opozicije nikada nije završio iza rešetaka.

Mihajlo Milošević govorio je najviše o uništenju Vojske Srbije.

Foto: Srpska Desnica

- Podatak Ministarstva odbrane iz 2011. godine kaže da smo morali da uvozimo padobrane za potrebe vojske, a ja ću vas podsetiti da je Kluz nekada proizvodio 50 hiljada vojnih, pilotskih i desantnih padobrana za našu vojsku - podseća Milošević.

Ivana Borić osvrnula se na ekonomske krahove koje je tadašnja vlast stvorila za vreme svog mandata. Kao primer "žutog" lopovluka navela je Dragana Đilasa:

- Sa Đilasom i Miškovićem se povezuje preko 20 afera, a oni su zaradili preko pola milijarde evra - zaključuje Ivana.

#NATO

#Opozicija

#Srpska Desnica

'