AKTUELNO

Đorđe Višekruna, jedan od ključnih ljudi Dragana Đilasa i Boška Obradovića, poznat po izlivima mržnje prema aktuelnoj vlasti u Srbiji, ovog puta priziva krvoproliće i građanski rat u Srbiji, pozivajući pristalice opozicije na novi 5. oktobar!

Višekruna, koji je ne tako davno u Mađarskoj priveden po Interpolovoj poternici zbog pretnji smrću upućenih državnom vrhu, ne odustaje od organizovana haosa i krvoprolića u Beogradu! On je na svom Instagram profilu napisao:

- Mora se odrediti jedan lep prolećni dana kada će svi doći u Beograd i kada ćemo pokazati koga ima više i ko je jači", objavio je Višekruna. Njegovom ludilu tu, međutim, nije kraj. On se, preteći novim 5. oktobrom, na najsramniji način narugao Srbima, žrtvama hrvatske zločinačke akcije "Oluja".

- Hipnotisani penzioneri, sendvičari i botovi će biti brži od Oluje... nema ko da ga brani videli ste 5. oktobra 2000 - nalupetao se Višekurna i još jednom pokazao da ne samo da gaji patološku mržnju prema aktuelnoj vlasti u Srbiji, već kao i njegovi mentori Đilas, Jeremenić i Obradović i nema trunke poštovanja prema svojim sunarodnicima koji su prošli ustašku golgotu tokom akcije "Oluja".

#Beograd

#Oluja

#Opozicija

#Đorđe Višekruna

'