AKTUELNO

Ministar je dodao da je makedonski scenario normalna stvar svakom ko neće na izbore, već hoće vlast silom i nasiljem, po svaku cenu.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da Dragan Đilas uporno preti Srbiji makedonskim scenarijem i "6. oktobrom", jer mu, valjda, 5. oktobar, paljenje Skupštine Srbije i prebijanje neistomišljenika nisu bili dovoljni.

- Đilas neće da izađe na izbore, čak ni redovne, jer ga ne zanima mišljenje građana Srbije, ali bi zato makedonski scenario u Srbiji i da se građani više nikada ništa ne pitaju - naveo je Vulin u pisanoj izjavi povodom intervuja koji je Đilas dao za makedonsku televiziju.

Dodao je da je makedonski scenario normalna stvar svakom ko neće na izbore, već hoće vlast silom i nasiljem, po svaku cenu.

Prema njegovim rečima, Đilas je ljut na građane, jer ga oni neće na svom čelu, „pa sada od Brisela i Berlina, pa preko Severne Makedonije pljuje i ponižava svoju državu“.

- Đilasu Srbija baš ništa ne znači ako nije na vlasti i ako ne može da nastavi da reketira medije i javna preduzeća i da uvećava lično bogatstvo - ocenio je Vulin.

#Aleksandar Vulin

#Dragan Đilas

#Makedonija

'