AKTUELNO

Milojko Pantić je na sinoćnjem skupu u Pančevu po nalogu Vuka Jeremića i Boška Obradovića održao govor pun mržnje prema Srbima u kojem je bez imalo srama optužio naš narod da je kriv za smrt naših ljudi na Kosovu, kao i da smo Jasenovac lažno stavili u centar pažnje da bi zaratili sa Hrvatima?!

Ovim je nastavljena stravična srbomrzačka kampanja koja je doživela vrhunac pre nekoliko dana kada je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u intervjuu za sarajevsku Federalnu Televiziju optužio Srbiju za ratove devedesetih, a potom se tom satiranju i pljuvanju sopstvene zemlje, pridružio i bivši sportski komentator Milojko Pantić.

Pantić je tada za hrvatske medije izjavio da Srbi moraju da kleknu i mole za oprost zbog onoga što su radili u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu!

- Nama treba Vili Brant da krekne po Kosovu, Bosni i Hrvatskoj, da se izvini zbog svega što smo im uradili zbog svojih maštarija. A mi imamo predsednika kog se ništa ne tiče - rekao je Pantić podilazeći Hrvatima, Bošnjacima i Albancima.

Sinoć je na skupu u Pančevu ponovio da Srbi moraju da mole Hrvate za oproštaj i da se "manemo" Jasenovca!

Da sve bude još gore, iste te reči je pre Pantića izgovorio jedan od najvećih ustaša - Anto Đapić.

- Konstantno negovanje Jasenovačkog mita je nešto čemu moramo energično da se suprostavimo.

Ovo je još jedna skandalozna potvrda da Đilas, Obradović i Jeremić svim silama rade protiv Srbije i da veličaju ustaštvo!

#Vuk Jeremić

'