AKTUELNO

Pokret socijalista ocenio je danas da priča o podršci Sporazumu s narodom potvrđuje da lideri opozicije Vuk Jeremić i Dragan Đilas više ne mogu da se dogovore ni oko zajedničkih laži koje svakodnevno plasiraju građanima Srbije.

-Pitamo ko je ovog puta od dva lažova slagao? Da li je to takozvani novi-stari dosovski 'Sporazum sa narodom' potpisalo 1.500 ljudi, kao što tvrdi Đilas ili ga je za jedno veče i to u Beogradu potpisalo više desetina hiljada ljudi, kao što je obavestio Jeremić - navodi PS u saopštenju.

Prema oceni PS jedina istina je da je taj dosovski sporazum jednostran, bez potpisa naroda, a "Đilas i Jeremić govore istinu samo kada govore jedan o drugom". Sporazum sa narodom pripremile su opozicione političke partije i organizacije na poziv organizatora i učesnika protesta u Beogradu, a njegovo sporazuum su građanima na potpisivanje ponudili prethodne subote.

PROČITAJTE JOŠ: BRAĆA TROTER MUĆKAJU S BROJEVIMA! Đilas, Jeremić i Obradović manipulišu brojem učesnika protesta kako bi nadoknadili nedostatak programa i ideja

Sporazum, po navodima opozicije, nije koalicioni dogovor, već most između građana i postojećih ideja političkih stranaka i organizacija.

#Dragan Đilas

#Laž

#Pokret socijalista

#Vuk Jeremić

'