AKTUELNO

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević poručila je da će se borba za prava nastaviti, a posebno žena i onih najugroženijih.

Savez za Srbiju ne prestaje sa kontinuiranim i brutalnim napadima na žene i sve one koji drugačije misle od njih, navela je Stanisavljević.

Kako je podsetila, saradnik Saveza za Srbiju je na varvarski i normalnom čoveku nedostojan način napao predsednicu opštine Savski venac Irenu Vujović promovišući ustvari njihov program i politiku za Srbiju.

- Ovaj napad upravo pokazuje da mi i jesmo dva sveta, da im je i Irena zasmetala samo zato što je vredna, radna, radi za građane naše zemlje, voli svoju Srbiju - istakla je Stanisavljević.

Ako misle da ćemo da odustanemo, da ustuknemo, grdno se varaju! Nastavićemo, zajedno sa našom Irenom da se borimo za prava svih ljudi a posebno žena i onih najugroženijih, to jedino znamo i na tome ćemo istrajati. Narod je prepoznao ove vrednosti, dao nam poverenje a mi nastavljamo dalje, za Srbiju!

- Kao žena i političar nikada neću moći da prihvatim ovakvu vrstu ponašanja i nastaviću još jače i motivisanije da se borim za svoj grad, svoju zemlju, moje komšije, našu decu i našu bolju budućnost - dodala je ona.

#nataša stanisavljević

'