AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je političarima koji misle da ih se neko plaši i da će neko da bežži iz Srbije da mu ne pada na pamet.

- To što vi mislite da vas se neko plaši i da će neko da bežži iz Srbije, ma ne pada mi na pamet. ŽŽivim ovde i žživeću ovde uvek i nisam ukrao i nisam bogat za razliku od vas, takvih političara - kazao je Vučić za Espreso.rs.

Govoreći o protestima u Beogradu, on je istakao da smo imali demonstracije koje su bile i po obimu veće i po intenzitetu veće.

Predsednik se osvrnuo i na napade na novinraku Barbaru ŽŽivotić.

- Napali ste malu Barbaru da je kriva za sve zato što je rekla 'daleko manje ljudi'. Ljudi, je l' vi razumete da vi izveštavate, vi pričate da vas neko broji, niko ne broji ništa osim što sami lažžete i sebe i ceo svet baš o broju, pošto o porukama ne možžete da govorite ništa jer politike nema iza Đilasa i Jeremića - kazao je Vučić.

Kada je reč o ekonomiji, kažže da smo dobili "apsolutno sve, po knjizi, i za to dobili nagrade i najbolje ocene i MMF-a i Svetske banke, dakle svih ljudi iz sveta koji o tome odlučuju".

Vučić je naveo i da je "sam kriv što reforma zdravstva kasni".

- Grešio sam i u pružžanju prioriteta određenim projektima. Sam sam kriv što, recimo, kasnimo u reformi zdravstva - naveo je predsednik i podvukao da se  deci pomažže na sve načine.

- Pomažžemo deci na sve moguće načine, sad ćete vi da mi kažžete da vi više volite decu nego ja, pa neću to da vam dam. Imam troje dece koju obožžavam i volim svako dete u ovoj zemlji - navodi predsednik.

#Aleksandar Vučić

'