AKTUELNO

SNS osuđujue svako nasilje, navode u saopštenju, za razliku od Zelenovića, kojeg pitaju da li ćuti zato što se boji odmazde Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u danasnjem saopstenju za medije poziva gradonacelnika Nebojšu Zelenovića da osudi nasilje koje, kako kazu, svakodnevno sptovode lideri Saveza za Srbiju, a u očekivanju toga pozivaju ga da bar objasni odakle njegovim kolegama iz Saveza stotine miliona evra na racunima.

SNS osuđujue svako nasilje, navode u saopstenju, za razliku od Zelenovica, kojeg pitaju da li cuti zato sto se boji odmazde Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremica.

- Građani Šapca odlično poznaju i Nebojsu Zelenovića i njegovog patrona Dušana Petrovića, znaju kako su postali milioneri preko noci dok su mucki pljackali Sabac i Srbiju, pa ga ovom prilikom pozivamo da barem za pocetak kaze otkud Draganu Đlasu 500 miliona evra na racunima i za koji posao je Vuk Ho Jeremić od međunarodnih kriminalaca i stranih ambasada dobio milione evra...", navode u saopštenju.

Iz Gradskog odbora porucuju da je politicki program Zelenovica, Đilasa, Obradovića, Jeremića, Petrovića...svima poznat, konstatuju da je zasnovan na nasilju i uvredama, te na mrznji prema predsedniku Srbije, ali zaključuju da je politika nasilja i histerije jedino sto im je ostalo, s obzirom da im je jasno da narod u Srbiji nece lopove na vlasti.

#SNS

'