AKTUELNO

Ovo će nasmejati sve!

Ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je da poseti Leskovac, u kom se održala 32. Roštiljijada. Naravno, gde je ekipa ove emisije, tu su i poznate ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva je stigla legendarna pevačica Vera Matović, koja je zapevala ispod šatora u okviru ove manifestacije. Kako joj je posle nekog vremena postalo vruće, Vera je sa sobom ponela ventilatorom, te se, bez pardona, hladila dok je pauzirala sa muzikom, što naravno nije moglo da promakne objektivu ove emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je Vera uveseljavala goste ispod šatora, stigla je i njena koleginica, Vesna Zmijanac. Ona je neposredno pred nastup otišla da "napuni baterije". Kada je završila, krenula je da izlazi iz kombija, ali je prilikom izlaska morala da zatraži pomoć, kako ne bi pala, nakon čega je izašla pred publiku i zapevala svoje najveće hitove.

Foto: TV Pink Printscreen

Paparaco ekipa se vratila ispod šatora, gde je Vera neumorno zabavljala posetioce gorepomenute manifestacije. Kako se spekuliše, pevačica zarađuje basnoslovne cifre na svojim nastupima, kada je reč o bakšišu, pa je tako bilo i ovoga puta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs