AKTUELNO

Ovo nismo navikli od nje!

Budno oko Pink.rs-a je danas ispred jednog prestoničkog tržnog centra uhvatilo atraktivnu bivšu zadrugarku i Pinkovu zvezdu, Sandru Čaprić.

Kako je poznato, Čaprićeva je napravila pravu pometnju u ''Zadruzi 5'', a njeni pokušaji ljubavnih romansi sa Filipom Carem i Markom Janjuševićem Janjušem pratili su se iz minuta u minut, te digli veliku prašinu. Samo nekoliko meseci nakon izlaska Sandra je zabavljala svoje bivše cimere na proslavi najradosnijeg hrišćanskog praznika u Beloj kući, Vaskrsa, i tom prilikom atmosferu dovela do usijanja.

Foto: Pink.rs

Poznata je kao fina devojka koja nema problema sa zakonom, međutim, Sandra je danas uhvaćena u društvu policije, koji su joj pisali kaznu.

Vidno neraspoložena, došetala je do svog skupocenog četvoročkaša, a tamo je imala šta i da vidi.

Video: Pink.rs

Naime, vidimo da se Čaprićeva nekoliko minuta raspravljala sa policajcem zbog nepropisnog parkiranja, a potom je morala da potpiše kaznu za nepropisno parkiranje.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će atraktivna pevačica izmiriti svoj dug zbog saobraćajnog prekršaja, te da će joj ovo biti dobra lekcija za ubuduće i da će dva puta razmisliti pre nego što se bilo gde parkira.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M./M.K.