AKTUELNO

Pevač je upravo stigao u Šimanovce, gde će kod Ognjena Amidžića u ''Amidži Šouu'' otvoriti dušu o svim skandalima i svađi sa verenicom Barbarom Bobak.

Popularni pevač Darko Lazić u centru je skandala jer je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a javnost je šokirana ovakvim njegovim ponašanjem nakon saobraćajke koju je jedva preživeo. Lazić je 23. oktobra 2018. godine, doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Foto: Pink.rs

Pevač je pušten na slobodu, a nedavno je i priznao da je pio alkohol i da je vozio bez dozvole, ali ne i da je koristio psihoaktivne supstance koje su mu pronađene u krvi. Istakao je da je tačno da je pozitivan na kokain, ali kako tvrdi, nije ga koristio te večeri.

Lazić je u poslednjih devet godina napravio 16 prekršaja i saobraćajki, među kojima je i ona iz oktobra 2018., kad je jedva izvukao živu glavu. Posle novog prekršaja tvrdi da se napokon opametio.

Foto: Pink.rs

Darko je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.

Foto: Pink.rs

Pevač je upravo stigao u Šimanovce, gde će kod Ognjena Amidžića otvoriti dušu o svim skandalima i svađi sa verenicom Barbarom Bobak. Njegovu stranu priče, možete čuti večeras u emisiji ''Amidži Šou'' uživo na TV Pink.

Video: Pink.rs

Autor: M.M.