AKTUELNO

Slagala naciju!

Miljana Kulić i Lepi Mića bili su gosti voditeljke Ivane Šopić u sinoćnjoj emisiji "Narod pita". Ekipa našeg portala obavila je intervju sa Miljanom pre samog početka emisije, a najviše nas je zanimalo da li se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom, s obzirom na to da je Marko Đedović gostujući ranije u gorepomenutoj emisiji izjavio da su mu ljudi u Borči prilazili i govorili da su Kulićeva i Čolić viđeni u etno selu zajedno, gde je Zola boravio i posle "Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs/A. Nikolić

Kulićeva je i u intervjuu za naš portal, kao i u emisiji, izjavila da je u etno selu bila posle superfinalne žurke, gde joj je Zola pomogao da iznajmi sobu, te da se između njih dvoje ništa nije desilo i da ga od tad nije videla, kao i da nije u kontaktu sa njim, jer navodno nema njegov broj telefona. Lepi Mića je u emisiji izneo da ima saznanja od bliskih prijatelja koji se nalaze u etno selu da je Miljana tamo sa Zolom, ali je ona to sve vreme negirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je rekla da će potvrditi da se nešto dešava ukoliko neko budeo imao foto dokaze za to, a u nastavku ovog teksta možete videti fotografije koje jasno potrvđuju da se Kulićeva tamo nalazila nekoliko sati pre početka emisije.

Foto: Pink.rs

Izvor sa lica mesta kaže da se iz Miljanine i Zoline sobe mogla čuti svađa.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs