AKTUELNO

Jako joj se obradovala!

Pevačica i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani u poodmakloj je trudnoći i čeka svoje prvo dete. Kako je već poznato, kroz nekoliko meseci Luna će postati majka devojčice čemu se neizmerno raduje. Ona se ne pojavljuje toliko često u javnosti, pa je retka prilika da je neko uslika u poodmakloj trudnoći, ali je paparacu portala Pink.rs pošlo za rukom.

Foto: Pink.rs

Luna je uživala sa svojim psom u šetnji, a njen stomak je došao u prvi plan. Ona je za ovu priliku obukla laganu garderobu, s obzirom na to da je danas lep i sunčan dan. Đoganijeva nije u šetnju išla sama, već sa svojom majkom Anabelom Atijas.

Foto: Pink.rs

Iako je poznato da su Luna i Anabela bile u lošem odnosu prošle godine kada su se zajedno našle u rijalitiju "Zadruga" te da su mnogi problemi izašli na videlo, a koji nisu bili rešeni ni kada su izašle iz Bele kuće, od dana kada je Luna saznala da je trudna sve se promenilo. Anabela je svojoj ćerki velika podrška i uvek je tu uz nju šta god da joj treba, a nekoliko puta je izjavljivala da se i te kako raduje što će postati baka.

Njihov susret koji je zabeležio naš paparaco pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.