AKTUELNO

Pop zvezda Marija Šerifović danas je prvi put izašla iz kuće posle samoizolacije duge 28 dana, a nije uspela da promakne oštrom oku našeg paparaca!

Naime, Marija se vratila iz inostranstva, tačnije susedne Hrvatske, zbog čega je rešila da bude savesna, ispoštuje sve preporuke nadležnih i dobrovoljno ode u samoizolaciju u trajanju od čak 28 dana, kojoj je danas došao kraj!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačicu smo zatekli na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj živi, gde smo je uslikali „pod punom ratnom opremom“ – sa sve zaštitnom maskom na licu koja jojje poslužila da se sačuva od virusa, znatiželjnih pogleda, ali ne i od nas.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Šerifovićeva je u nabavku namirnica krenula u narandžastoj dukserici, a maska kojom je uoči današnjeg izlaska iz kuće prekrila lice opravdala je njen status na našoj javnoj sceni, budući da je svud po sebi imala zvezde.

Iako se Marija najpre negativno iznenadila kada je ugledala paparace, na kraju se ipak odobrovoljila i pozirala pred objektivom, i nakon kratkog ćaskanja nastavila svojim putem.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Marija Šerifović

#Paparaco

#pevačica

#samoizolacija

<
'