AKTUELNO

Nakon završetka Rodžers kupa, trka za plasman na završni Masters turnir u Torinu postaje sve intenzivnija. Lista kandidata koji su u igri za osam prestižnih mesta u Torinu uključuje neka od najpoznatijih imena tenisa, a svakim turnirom situacija na rang-listi postaje sve napetija.

Janik Siner, italijanski teniser je već obezbedio svoje mesto na završnom turniru zahvaljujući sjajnim rezultatima tokom sezone. Njegova konzistentnost i napredak učinili su ga jednim od najdominantnijih igrača ove godine.

Na drugom mestu nalazi se Karlos Alkaraz, mladi Španac koji nastavlja da impresionira svojim nastupima, cementirajući svoje mesto kao jedan od favorita za završni Masters. Njegova kombinacija mladosti, talenta i snage čini ga ozbiljnim kandidatom za trofej u Torinu, a odmah nakon njega nalazi se Aleksander Zverev, nemački teniser koji beleži dobre rezultate i uspešno se drži u vrhu, uprkos konkurenciji. Zverev je pokazao da može da izdrži pritisak i verovatno će biti jedan od ključnih igrača u Torinu.

Autor: Dubravka Bošković