AKTUELNO

Teniser Novak Đoković vlasnik je brojnih luksuznih nekretnina, a jednu takvu poželeo je da ima i u Vojvodini, tačnije u selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Novak Đoković na svojoj pozamašnoj imovinskoj karti ima luks nekretnine na brojnim lokacijama, preko Njujorka, Marbelje, pa sve do Crne Gore i Srbije, a domaćoj javnosti posebno je interesantna ona na obroncima Fruške Gore.

Foto: Pink.rs/Milica Krasić

Ono najzanimljivije, luksuzno zdanje porodice Đoković, nalazi se kraj Pavlovačkog jezera, između Rume i Vrdnika, gde su cene placeva vrtoglavo skočile pre nekoliko godina, upravo tada kada se pročulo da na tom mestu kuću gradi najbolji teniser sveta.

Upravo zbog toga ne treba da čudi što su mu danas prve komšije u Sremu ugledni, imućni biznismeni.

Video: Pink.rs/Milica Krasić

Impozantna kuća i okućnica, koji zadovoljavaju sve kriterijume Novaka, Jelene i njihove dece, prostiru se na neverovatnih 1.200 kvadratnih metara, a na prostranom placu postoji još nekoliko propratnih objekata, od kojih se najviše koristi restoran, gde se okupljaju prijatelji porodice Đoković.

Veliki vrt posebno je pogodan za njihovu decu, koja obožavaju da provode vreme u prirodi, ali i kućne ljubimce od kojih se ne odvajaju. Velika terasa nad vodom i bazen takođe su, bez sumnje, mesta gde Đokovići provode najveći deo vremena.

Pećina je od kamena, visine nekoliko metara. U unutrašnjosti je prostrana šupljina, a na gornjem delu nalaze se stepenice s leve strane koje vode do tobogana, koji se nalazi s desne strane. Na sredini je vodopad iz kojeg se voda sliva direktno u prostrani bazen.

Ovo zdanje izgrađeno je na velikoj površni u gornjem delu dvorišta, odmah pored jezera, koje je u privatnom vlasništvu.

Foto: Pink.rs/Milica Krasić

Na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na ovom raskošnom imanju.

Autor: Dubravka Bošković