AKTUELNO

Amerikanka Ema Navaro pravi je hit Vimbldona. Posle pobeda na startu turnira, Ema je napravila još jedno šokantno iznenađenje i srušila je drugu igračicu sveta, Koko Gof, rezultatom 2:0 (6:4, 6:3) posle samo 76 minuta igre.

Osim što dominira na terenu, Ema, koja je rođena 2001. godine, ćerka je Bena Navara, osnivača Šerman finansijske grupe za koga se zna da vredi 1.5 milijardi dolara!

Pored toga, porodica Navaro u svom vlasništvu ima i veliki broj hotela, a Ema je zbog toga bogatija od Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera zajedno!

Foto: Tanjug AP/alberto pezzali

Iako njena porodica ima veliko bogatstvo i Ema "pliva" u novcu, ona je i sama sposobna da zaradi, pa je do sada u karijeri inkasirala 1.074.546 dolara. Ove godine debitovala je na Vimbldonu, a deluje da može baš daleko i da će se ovaj njen turnir pamtiti.

Foto: Tanjug AP/alberto pezzali

Trenutno je 17. teniserka sveta i nema dileme da će njena karijera tek ići uzlaznom putanjom, a u četvrtfinalu Vimbldona igraće protiv finalistkinje Roland Garosa Džasmin Paolini. Ovo je najveći uspeh u karijeri Eme Navaro koja je do sada ove sezone već bila u trećem kolu Australijan opena i četvrtom na Rolan Garosu.

Autor: Iva Besarabić