AKTUELNO

Stefanos Cicipas je bio dobar sa Novakom Đokovićem sve dok nije izgubio famozno finale Rolan Garosa posle nestvarnnog preokreta Srbina. A sada kao da se trudi da što više diskredituje najboljeg tenisera sveta.

Ovog puta je Grk otišao korak dalje, pričao o nebulozama, o tome da Đoković nema razloga više da pobeđuje, a onda ga naravno nije ni izabrao za GOAT-a.

- Ako idemo po brojevima, Novak Đoković je definitivno najbolji. Obara rekord za rekordom. I zadržava žeđ, a nema više šta da dokazuje, napominjem. To je njegov karakter. Nikad nije srećan. Kao da uvek pokušava da nekome nešto dokaže. Ne znam šta i kome. Kao da želi osvetu. Njegovo oko sija - počinje Stefanos.

Govoreći o tome ko je uticao na većinu mladih da igraju tenis na najvišem nivou, Cicipas je bez dileme istakao da je to Švajcarac Rodžer Federer.

- Ako je kriterijum ko je najviše inspirisao svet i ko je imao najveći uticaj, to je definitivno Federer, sa velikom razlikom. Mislim da neće biti niko drugi ko može da mu parira - zaključio je ljubomorni Grk.

Autor: