AKTUELNO

Monustrum će da dobije ono što je zaslužio! Proglašen je krivim i čeka se 2. novembar da mu bude izrečena kazna, a ona će po svemu sudeći biti - doživotna robija.

Nekadašnji poznati bokser Feliks Verdeho iz Portorika osuđen je po dve tačke optužnice za nasilnu smrt trudne žene, objavili su strani mediji.

- Porota na suđenju na teritoriju SAD proglasila ga je krivim za otmicu koja je rezultirala smrću i ubistvo nerođenog deteta - glasi pisanje "El Nuevo Dia".

Bokser Feliks Verdeho, poznatiji pod nadimkom "Dijamant", optužen je da je prvo prebio suprugu, potom joj ubrizgao određene supstance (droga), vezao je za betonski blok i bacio sa mosta.

Nakon toga je čak i pucao u trudnu ženu na koju je navodno bio ljut jer je ostala u drugom stanju. U ovom okrutnom zločinu strani mediji prenose da nije bio sam, već je imao i osobu koja mu je pomagala.

Feliks Verdeho je portorikanski bokser koji se takmiči u lakoj kategoriji. Na OI u Londonu 2012. godine predstavljao je svoju zemlju u amaterskoj konkurenciji. U svojoj karijeri ima 29 nastupa u ringu, od čega 27 pobeda.

Sa Kejšlom Rodrigez ima ćerku Mirandu.

#Feliks Verdeho

#monstrum