AKTUELNO

Andre Agasi, trener našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, uveren je da Nole ima 90 odsto šanse da se vrati na prvo mesto ATP liste u novoj sezoni.

- Novak ima 90 odsto šanse da ponovo bude najbolji. To može da uradi i bez mene. Ipak, znam da hoće da uči stvari drugačije. Ako promeni 10 procenata nekih stvari mogu da ga učine boljim - rekao je Agasi za švajcarski list Le Martin.

Đoković bi, kao što je to bio slučaj ove godine, pored Agasija morao da angažuje još jednog trenera kako bi konstantno bio sa njim na putovanjima jer legendarni Amerikanac to nije u stanju zbog velikih privatnih obaveza.

LEGENDA se dobro oseća nakon MOŽDANOG UDARA!

Agasi se dotakao i teme oko najboljeg tenisera svih vremena, istakavši da za tako nešto ne može da se proglasi Rodžer Federer, aludirajući na mnogo slabiji međusobni skor u odnosu na Rafaela Nadala 23:15, ali i od Đokovića 23:22.

- Teniser koji je izgubio toliko puta od svog rivala ne može se smatrati najboljim ikada. Moj izbor je proizvoljan, sve se svodi na "šta ako" i veliku debatu - poručio je Agasi.

Đoković je sezonu završio kao 12. teniser sveta i to zato što je u julu napravio pauzu kako bi se oporavio od povrede lakta.

#Andre Agasi

#Novak Đoković

#Tenis

'