AKTUELNO

Rodžer Federer jedan od najboljih tenisera svih vremena završio je karijeru.

Švajcarac je najavio da će mu učešće na Lejver kupu biti poslednji profesionalni nastup. To je, očekivano, izazvalo pravu pomamu za ulaznicama, iako ni ranije nije bilo sumnje da će O2 arena biti krcata jer će se na jednom mestu u timu Evrope naći svi članovi takozvane "Velike četvorke", Đoković, Nadal, Marej i Federer.

Tako na društvenim mrežama i stranicama specijalizovanim za prodaju ulaznica za sportske priredbe, najskuplje karte za poslednji meč Federera dostižu vrtoglavih 80.000 evra!

Naravno, reč je o najskupljim ulaznicama, u boksevima, čija cena je inače bila oko 2500 evra. Sve ostale karte su rasprodate, osim nekoliko onih sa najvišeg nivoa hale koje se još mogu naći po ceni od 25 evra i to samo za prvi dan.

Ljubitelje tenisa očekuje pravi spektakl od 22. do 25. septembra u londonskoj O2 areni gde je Federer poslednji put nastupio u polufinalu Završnog mastersa 2019. godine, kada ga je eliminisao potonji pobednik Stefanos Cicipas.

To je dvorana u kojoj je osvojio poslednje dve od svojih šest titula na Završnom turniru, a posle toga je igrao još tri finala i četiri polufinala.

Autor: