AKTUELNO

Mlada teniserka Sara Bejlek ušla u glavni žreb grend slema, a tokom proslave neprikladno su je dodirivali trener i otac sa kojim se poljubila u usta.

Mlada češka teniserka Sara Bejlek (16) izborila je plasman u glavni žreb ovogodišnjeg US Opena, a snimak nove nade svetskog tenisa šokirao je čitavu planetu. Nakon jedne od njenih najvećih pobeda dogodile su se tri veoma bizarne situacije. Nakon što je stigla do trijumfa, ona se pozdravila sa dvojicom starijih muškaraca koji su je dodirivali po zadnjici, a jednog od njih poljubila je u usta.

Video se brzo proširio svetom, a ispostavilo se da su muškarci sa kojima je slavila pobedu njen otac i njen trener, što je situaciju učinilo još čudnijom. Dodiri nisu bili nimalno prikladni, a i ljubljenje u usta sa ocem izazvalo je mnogo komentara teniskih fanova širom sveta.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Najmlađa teniserka koja će igrati na ovogodišnjem US Openu napravila je nekoliko odličnih rezultata prethodnih meseci, pa je sa samo 16 godina stigla do mesta u kvalifiacijama za grend slem. Ona je trenutno 194. teniserka sveta, dok joj je najbolji plasman 181. pozicija koju je držala u julu. Nema sumnje da će levoruka teniserka iz Češke u narednim sezonama biti i mnogo bolje plasirana, ali je pre velikih uspeha pažnju privukao način na koji je u Njujorku proslavljala pobedu.

Ipak, samoj Sari ovakav način proslave trijumfa nije bio neobičan, pošto se od oca i trenera udaljila uz osmeh. Ona je nastavila da pozdravlja navijače i maše publici koja je ispratila njen najveći uspeh u karijeri.