AKTUELNO

Mladi argentinski teniser Kamilo Ugo KarabeljI je imao nezgodu u svom hotelu. Trener ga pronašao u lokvi krvi.

Rolan Garos je nedavno počeo. Drugi grend slem sezone se održava u Parizu i polako se prva nedelja bliži kraju. Favoriti, uglavnom, opravdavaju očekivanja, mada ima i onih koji su ranije završili takmičenje.

Jedan od njih bio je Aslan Karacev koji je izgubio od malo poznatog argentinskog igrača Kamila Uga Karabelje sa 3:2 u setovima. Posle najveće pobede u karijeri mladi Argentinac je imao nezgodu. Onesvestio se u svojoj hotelskoj sobi i trener ga je našao kako leži na podu u lokvi krvi.

Foto: Tanjug AP/Jean-Francois Badias

Momak rođen 1999. godine se ne seća detalja. Ne zna šta mu se dogodilo posle meča protiv ruskog igrača.

- Stvarno se ne sećam ničega, ne znam kako sam se onesvestio. Pamtim samo da me je trener podigao i da mi je lice bilo puno krvi. Video sam tragove udarca na ramenu i na zidu, tako da pretpostavljam da sam u padu ramenom udario u zid i da sam glavom zatim udario u pod. Trenirao sam samo sat vremena sa Fonjinijem pre narednog meča, jer me je bolela glava. Pio sam tablete protiv bolova, ali se nisam osećao dobro na terenu - rekao je KarabeljI posle duela sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Kanađanin ga je rutinski savladao i zakazao meč sa Filipom Krajinovićem, ali je posle tog duela glavna tema bio Argentinac koji je na meč došao sa ožiljkom na licu.