AKTUELNO

Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas da uvek veruje u sebe i da se nikada ne predaje. Danilović je u prvom kolu Rolan Garosa pobedila madjarsku teniserku Dalmu Galfi sa 2:1 po setovima 3:6, 7:6, 6:2.

"Ispalo je dobro, a moglo je da ne bude. Uspela sam da spasim dve meč lopte i da se vratim u duel. Nikada se ne predajem", izjavila je Danilović.

Srpska teniserka je izgubila prvi set, a u drugom setu u 12. gemu je uspela da spasi dve meč lopte.

"Osećala sam umor u prvom setu, dok je ona odigrala odlično i stigla do vodjstva. Pred kraj drugog seta sam došla do svoje igre i nakon spasene dve meč lopte uspela da okrenem meč u svoju korist", rekla je ona.

Danilović je izjavila i da joj prija da igra "pred publikom", naročito kada ima dosta "naših ljudi" medju gledaocima koji je podržavaju.

"Posle pauze se polako, iz meča u meč, vraćam u ritam. Radujem se svakom meču, svakom poenu. Uživam na terenu", izjavila je naša teniserka.

U drugom kolu Rolan Garosa Danilović će igrati protiv 24. teniserke svet Švajcarkinje Žil Tajhman.

"Nisam je gledala. Odigrala sam četiri meča do sada, a ona samo jedan i to može da bude moja prednost. Ne razmišljam trenutno o tom meču. Imam dva dana da se odmorim. Veče pred meč ću sesti sa svojim timom i analizirati narednu protivnicu", rekla je ona.