AKTUELNO

Nemački mediji pišu da se Nemac nije dobro osećao kada je čuo odluku Debore Tejlor.

Čuveni nemački teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker dobio je osuđujuću presudu posle koje će morati da provede dve i po godine u zatvoru. Ova kazna nije konačna, pošto Nemac ima pravo žalbe, a isto tako u slučaju dobrog vladanja može izaći na slobodu posle polovine odslužene kazne.

Foto: Tanjug AP/Alastair Grant

Tokom izlaganja sudije Debore Tejlor, kako pišu strani mediji, moglo se primetiti da je Beker crven u licu i da se ne oseća najbolje. Izricanje je kasnilo nekih 30 minuta, a u trenutku objavljivanja presude, Boris je kolabirao.

Kako piše nemački Bild, Nemac je pao napred kao vreća, oslonivši se na zid sudnice. Sve je potrajalo nekoliko trenutaka, posle čega je nekadašnji šampion Vimbldona ipak uspeo da se sabere i da se podigne i izađe iz sudnice uz pomoć čuvara.

Foto: Tanjug AP/Alastair Grant

Da stvar bude još žešća i da šok po Borisa Bekera bude još veći, Nemac mora da ide u zatvor istoga momenta. Zbog toga je zajedno sa svojim stvarima došao u sudnicu, naslutivši ishod izlaganja sudije Debore. Ona je dodala da je čak bila i milostiva, jer je za svaki pojedinačni penal mogla da ga osudi na kaznu od po 18 meseci.

- Mogla sam da vam dam po 18 meseci za svaki od prestupa koji ste počinili - rekla je Tejlorova.