AKTUELNO

Sergej Stahovski ponovo privlači pažnju.

Rat u Ukrajini i dalje bukti, a sve to utiče i na svet sporta. Zbog napada u toj zemlji, sportisti iz Rusije trpe brojne sankcije, a nekadašnji ukrajinski teniser Sergej Stahovski je odmah rešio da ode u rat.

On je otkrio da njegova deca ne znaju gde se nalazi dok se bori na strani Ukrajine, a sada je na Instagramu objavio fotografiju u punoj ratnoj opremi.

Stahovski je prethodnih dana davao izjave za zapadne medije, opisujući šta se dešava u Ukrajini, a privukao je i pažnju objavom na društvenim mrežama na kojoj je napisao "Putine, plesaćemo ti na grobu".

Foto: Instagram.com/STAKO_S

Prethodno je otkrio da ga je Novak Đoković podržao dok mu se Rodžer Federer i Rafael Nadal nisu javili, a sada je Stahovski još jednom imao šta da poruči predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

- Nikada u svom životu nisam očekivao da ću morati da nosim pancir u Kijevu. Katastrofa je način na koji je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu. Bombarduju gradove, ubijaju nedužne ljude. Svete, moramo da se ujedinimo da ovo prestane, da stavimo Putina tamo gde pripada - u zatvorsku ćeliju! - glasila je poruka Stahovskog.

Stahovski se na fotografiji nalazi u ratnoj opremi, sa obučenim pancirom i puškom u ruci.

#Sergej Stahovski