AKTUELNO

Najbolji srpski teniser govorio je u svim dešavanjima u Australiji, a tom prilikom je istakao i kako nije želeo da gleda finale Australijan opena.

Đoković je rekao i kako mu nije bilo lako, jer je želeo da bude u finalu. Za razliku od njega koji se distancirao, Novak kaže da su njegova supruga i sin zdušno navijali.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Nije mi bilo lako, jer sam želeo da sam budem u finalu. Morao sam zbog okolnosti koje sam imao kod kuće da pratim finale, iako nisam želeo da gledam. Sin i supruga su zdušno navijali, svako za drugog igrača, pa sam morao da gledam s njima. Za razliku od mene koji sam se distancirao emotivno od tog meča, supruga i sin su zdušno navijali - rekao je Đoković.

Da li ste se čuli sa Medvedevom posle finala? - bilo je naredno pitanje za Đokovića.

Jesam, jesam... Jako dobar dečko s kojim imam izuzetno pozitivan i prijateljski odnos. Dosta sam trenirao sa njim kada se probijao iz juniorskih u seniorske vode. On je 45 minuta nakon završetka finala mi poslao poruku, ne bih da ulazim u sadržaj, ipak je to nešto privatno. U svakom slučaju bila je podrška sa njegove strane meni i sa moje njemu - kazao je on.