AKTUELNO

Dočekali su ih predstvanici Paraolimpijskog komiteta, porodica i prijatelji.

Paraolimpijke Borislava Perić Ranković i Nada Matić sa svojim kolegama iz parastonoteniserskog tima i stručnim timovima, doputovali su danas u Beograd iz Tokija, nakon nastupa na Paraolimpijskim igrama.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

One su na Paraolimpijskim igrama u Tokiju osvojile bronzu u ekipnoj konkurenciji, a na aerodromu su ih dočekali predstvanici Paraolimpijskog komiteta, porodica i prijatelji.

- Nadamo se da smo opravdale barem deo očekivanja - izjavile su Borislava Perić Ranković i Nada Matić:

- Nadali smo se barem jednoj medalji. Imali smo četiri četvrtfinala, koja nismo uspeli da prebacimo u medalje, za tim ostaje žal. Drago mi je što smo uspeli da opravdamo barem deo očekivanja kako stručnog tima, tako i ljudi koji su bili uz nas. Žao mi je što nije bilo sjajnije, ali je teško doći i do ovog - rekla je Perić Ranković novinarima po dolasku u Beograd.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Nada Matić kaže da su se očekivale malo sjajnije odličje, ali da svaka medalja ima značaj.

- S obzirom na to da smo izgubili četvrfinala, trebalo je podići glavu i odigrati ekipni deo. Nas dve smo sa trenerom uspele da to odradimo i došli smo do medalje. Očekivali smo da bude sjajnija, ali medalja je medalja i svaka ima svoj značaj - rekla je Matić.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Autor: