AKTUELNO

Ruska teniserka Elena Vesnina će u miks dublu stajati na putu srpskom tandemu u borbi za finale Olimpijskih igara.

Novak Đoković i Nina Stojanović su se plasirali u polufinale miks dubla na Olimpijskim igrama, a tamo će se za osvajanje medalje i plasman u finale boriti protiv ruskog tandema Elena Vesnina - Aslan Karacev.

Ovaj meč će posebno biti zanimljiv zbog komentara koje je nedavno imala ruska teniserka na račun Đokovića.

Đoković će u petak prvo igrati polufinale singla, a posle toga sa Stojanovićevom i u miks dublu, a zanimljive su bile reči Vesnine po pitanju toga da li je Đoković najveći teniser svih vremena. Ona ne misli tako.

- Da, deluje da Novak ima šansu da prestigne Rodžera Federa i Rafaela Nadala? Da li će imati više grend slem titula i od Serene koja je na 23? Možda, imam poštovanje prema Đokoviću i Nadalu, ali je za mene Federer najveći svih vremena - rekla je Eelena Vesnina prošlog meseca.

Vesnina je tom prilikom za ruske medije govorila vrlo pohvalno o Švajcarcu i istakla da će on uvek u očima javnosti biti ispred Đokovića.

- Obožavam Rodžera kao tenisera. Ako Novak bude imao najviše grend slem titula i osvoji Olimpijske igre - približiće se Federeru koji to nema, ali mislim da kod navijača nikada neće imati tu ljubav i podršku kakvu imaju Federer i Nadal - zaključila je Vesnina.

Podsetimo da Đoković ima bolji međusobni skor sa Nadalom i Federerom, a Vesnina će u petak imati prilike da izbliza vidi zbog čega Novaka Đokovića mnogi smatraju najvećim svih vremena...

#Novak Đoković