AKTUELNO

Srđan Đoković je rekao da veruje da će Novak igrati na Olimpijskim igrama.

- Nadam se da hoće, vidite da se sve menja iz dana u dan. Njemu je to jedan neostvareni san. Znate šta se desilo u Riju, baš mu je teško to palo kada je ispao od Del Potra.

Snimak Novaka kako igra sa sinom oduševio je javnost, a Srđan je upitan koji bi savet dao Novaku da stvori najboljeg tenisera sveta.

- Mi smo za to da su roditelji glavni u vaspitavanju svoje dece, oni treba da im pokažu pravi put. Ne da pusti dete sa 6-7 godina da samo odluči čime će ono da se bavi u životu. Možda da je sada neka druga situacija, sa ishranom recimo koju upražnjavaju.

Srđan je na kraju upitan i o tome što se masovno skidaju snimci kako Novak poklanja dečaku reket nakon osvajanja Rolan Garosa, što je izazvalo neverovatno oduševljenje mališana.

- Džabe im je skidanje kada je toliko miliona ljudi to videlo. I u tom direktnom prenosu na Eurosportu, kada je uručio reket, oni su prekinuli i prikazali nešto drugo. Dok igra moraćete da ga gledate i da trpite njegove uspehe - zaključio je Srđan Đoković za Prvu televiziju.

#Novak Đoković

#Srđan Đoković