AKTUELNO

Goran Jevremović, predsednik Skijaškog saveza Srbije, fizički je napadnut na Mokroj Gori prilikom održavanje trke državnog prvenstva Srbije.

Jevremović je zadobio teške telesne povrede, ima povrede na glavi. Jevremović je napadnut u trenutku kada je iz autobomila vadio kutije sa nagradama za učesnike trke. Od siline udaraca pao je u nesvest.

U saopštenju se kaže:

"Skijaški savez Srbije sa žaljenjem obaveštava skijašku i širu javnost da je dana 01.04.2021. godine prilikom održavanja trke državnog prvenstva Republike Srbije na Mokroj Gori došlo do fizičkog napada na Predsednika Saveza Gorana Jevremovića od strane roditelja takmičara jednog od skijaških klubova – članica Saveza.

Predsednik Goran Jevremović hitno je prevezen na bolničko zbrinjavanje u Opštu bolnicu u Užicu, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju i oporavlja od zadobijenih povreda. U toku je istraga nadležnih organa o ovom slučaju, a Skijaški savez Srbije će obaveštavati javnost o daljim koracima.

Skijaški savez Srbije najoštrije osuđuje fizički napad na Predsednika saveza, kao i svaki drugi vid nasilja, bez obzira na povod. Ovaj akt veliki je udarac na ugled Skijaškog savez Srbije, ali i na skijaški sport uopšte, a Savez će u narednim danima doneti odluke o daljoj sudbini državnog prvenstva i radnjama koje će ovim povodom biti preduzete", stoji u saopštenju.

#Goran Jevremović