AKTUELNO

Da li se sećate spektakularnog poteza Novaka Đokovića protiv Gaela Minfisa na turniru u Dubaiju na startu sezone?

Njegovo čuveno proklizavanje i špaga se i dalje prepričavaju, uradio je to na početku sezone, kada je bio maksimalni spreman. Ali, sada je podigao lestvicu!

Posle dva meseca karantina naš as je uradio nešto slično na prvom treningu. Opet je naterao ceo svet da se divi njegovoj fleksibilnosti, te tako samo potvrdio da je najrazgibaniji i najspremniji sportista na svetu ili kako mnogi kažu čovek od gume. 

Pre samo nekoliko dana svi su ga kritikovali zbog njegovog mišljenja o vakcini, pa načinu ishrane, ali je samo jedan trening bio dovoljan da Novak nateran planetu da mu se ponovo pokloni.

- Đoković je bio u izolaciji skoro dva meseca ali njegove neverovatne atletske sposobnosti i dalje su iste. Videli smo to na video klipu koji je podelio na društvenim mrežama. Nije izgubio ništa tokom pause. U usporenom snimku smo videli kako je stigao lopticu. Veština koju smo viđali od Novaka toliko puta do sada, nadamo se uskoro ponovo – divi se britanski Ekspres prvom teniseru sveta.

Oduševio je i španske medije Srbin, tačnije "Marku".

- I pored karantina ostao je u formi. Nole je podelio video na kojem se vidi kako stiže lopticu nakon što je klizao, a u tome mu je pomogla njegova zapanjujuća elastičnost.

#Novak Đoković

#Trening

'