AKTUELNO

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković obavestio je sve navijače da će u petak odgovarati na postavljena pitanja, a da će pritom imati i jednog gosta.

S obzirom na to da su zbog korona virusa otkazani turniri i da tokom vanrednog stanja igrači dane provode u svojim domovima, Novak Đoković je odlučio da prekrati vreme i razonodi se uz društvo velikog prijatelja Endija Mareja.

- Endi Marej i ja ćemo se javiti preko lajva u petak u sedam sati. Recite svojim priajteljima iz karantina, roditeljima, recite svima. Odabraćemo nekoliko pitanja o našim karijerama još od perioda kad smo bili deca i na sve to odgovarati. U komentaru nam ostavite pitanja, a u petak ćemo se videti da zajedno ludujemo - napisao je Novak Đoković.

Dakle, poslušajte ša vam Novak poručuje. U petak od 19 sati budite uz Instagram nalog, a ukoliko imate pitanje na koje bi srpski i škotski teniser mogli da odgovore, postavite ga u komentaru objave.

Podsetimo, Đoković je nakon ogromne pomoći koju je obezbedio srpskom zdravstvu za borbu protiv korona virusa, oduševio i celu Italiju kada je odlučio da pomogne ljudima u Bergamu, gradu koji je pretrpeo ogromne udare.

- Dobili smo značajne donacije iz inostranstva i to me je stvarno impresionirali. Ali, impresionirao me je naročito Novak Đoković, najbolji teniser sveta, koji je već dao ogromne donacije za svoju Srbiju, ali kada je čuo vesti iz Lomobardije, iz naše provincije, pomislio je i na nas. Za mene je to veliki čovek, a nadam se da ću uskoro moći da ga i zagrlim - rekao je direktor zdravstvenog centra za zapadni Bergamo, Peter Asembergs,.

#Endi Marej

#Novak Đoković

<
'