AKTUELNO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je sa svojom suprugom Jelenom na društvenim mrežama oduševio sve pratioce.

Zagrljeni u svojoj kući Novak i Jelena su čestitali Vaskrs svima koji slave i saopštili izazov koji su smislili, a onda pokazali kako ga izvode.

- Nadamo se da provodite kvalitetno vreme sa najmilijima kod kuće, znamo da je jako teška situacija i šaljemo vam puno podrške i saosećanja. Siguran sam da ćemo svi ovo prebroditi na najbolji mogući način - rekao je Novak uz video izazova i dodao:

Hteli bismo da vas izazovemo, parove barem, roditelje pogotovo, da pokušate ovo kod kuće. Nadamo se da će nama uspeti, ovo je ne znam koji pokušaj, a nadamo se da će vama uspeti iz prvog.

Nakon što je to rekao, Novak je legao na pod i savio noge u kolenama, na koje se popela Jelena i tako su izveli "joga vratolomiju", a u pozadini su se čuli osmesi i komentari dece.

View this post on Instagram

Happy Easter everyone! Awaiting our Orthodox Christian Easter to arrive with plenty of time for new challenges 🤔... @jelenadjokovicndf and I decided to challenge you guys and our @novakfoundation community to try this acro yoga position this week with a partner- spouse, kids, roommate, sibling, parents, coach, whoever you’re staying at home with that‘s up for it 😏😬🤪 Keep your cores strong and your backs safe. Show us what you’ve got 💪🏼 @rogerfederer @rafaelnadal @stefanostsitsipas98 @medwed33 @karenkhachanov @fabiofogna @cristiano @leomessi @_rl9 @ivanaspanovic @willsmith @stanwawrinka85 @andymurray @nemanjamatic @lukamodric10 @giannis_an34 @kingjames @tombrady @lukadoncic @boban @simonebiles @aleksandar.atanasijevic__14 @thehughjackman @iamgaelmonfils @matberrettini @andriyshevchenko @paulpogba @usainbolt👏🏼👏🏼 - Срећан Ускрс свима који данас славе. У ишчекивању православног Ускрса Јелена и ја смо одлучили да вас позовемо да пробате Јога акробацију у пару са партнером,дететом,родитељем или са ким год проводите време 🤗 Мало кућне активности неће шкодити. А верујем да ће вам бити забавно 😃 #acroyoga #healthyathome #happyeaster #nolefam #NDFacroyogachallenge

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Uz video, Novak je napisao sledeću poruku:

Srećan Vaskrs svima! Čekajući naš pravoslavni Vaskrs imamo dosta vremena za nove izazove. Jelena i ja smo odlučili da izazovemo sve vas da probate ovu akro joga poziciju ove nedelje.

#Instagram

#Izazov

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#izolacija

#koronavirus

<
'