AKTUELNO

Menadžer nekadašnjeg vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, Vili Veber, tvrdi da žena bivšeg šampiona Korina krije pravu istinu o zdravstvenom stanju njenog supruga.

Menadžer Veber, kome je zabranjeno da posećuje Nemca, tvrdi da Šumijeva supruga krije pravu istinu o zdravstvenom stanju njenog muža kao i da se plaši da sve ne izađe na videlo.

- Žao mi je što ne mogu da ga vidim, da mu stisnem ruku. Ne znam u kakvom je stanju trenutno. Nažalost, Korina je odbila moju molbu da ga posetim, očigledno da se plaši da se ne sazna prava istina. Iskreno se nadam da će Mihael biti dobro, on je veliki borac. Ako postoji i najmanja šansa, on će je iskoristiti - rekao je Veber.

Podsetimo, Korina je nedavno govorila za magazin "She" o tome koliko joj znači njen suprug. 

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaelu. Naučio me je lekciju: Kada voziš automobi, možeš da ga jednostavno ostaviš u garaži nakon toga. Ali konj mora da ima tvoju pažnju sve vreme, čak i u nedelju. Kada sam imala 30 godina žarko sam želela konja, Mihael je otišao sa mnom u Dubai gde smo kupili jednog arapskog - kazala je Korina sa pomenuti magazin a preneli su vodeći svetski mediji uz informaciju kako se radi o prvoj javnoj izjavi supruge Mihaela Šumahera od nesreće 2013. Korina Šumaher danas ima čak 40 konja na dva ranča, u Švajcarskoj i Teksasu.

#Mihael Šumaher

'