AKTUELNO

Espadrile su ovog leta apsolutnih hit kada je obuća u pitanju, a varijacije na temu su najrazličitije - od kože, preko pletenih, ravnih, sa platformom...

Platnene, kožne, pletene, u nežnim bojama ili dezenirane - espadrile su definitivno "must have" komad obuće za ovo leto. Espadrile su mnogima jedan od najomiljenijih modela obuće za letnje dane i za mnoge nikada nisu ni izašle iz mode.

To ne iznenađuje, s obzirom da se espadrile veoma lagana, komforna i praktična obuća, a u isto vreme vrlo ženstvena i ona koja se uklapa uz gotovo svaki autfit. Šta više poželeti od para obuće...

Akcenat na vrhu

Klasične espadrile dobile su ove sezone mali pomak u vidu vrha koji je naglašen u drugoj boji. Osim tradicionalnih modela od platna, veoma su aktuelne i kožne. Izuzetno praktične, sjajno će stajati uz različite odevne kombinacije i mogu se nositi u najrazličitijim prilikama - od posla do plaže.

Pletene espadrile

Za ljubiteljke svetlijih modela od tkanine, tu su pletene espadrile. One dolaze u različitim modelima, a variraju od jednostavnih sportskih s tankim đonom do romantičnih, sa kaišićima i trakicama i balogom platformom. U ovom materijalu, espadrile zaista deluju veoma ženstveno i pomalo vintidž.

#moda