AKTUELNO

Kada leto stupi na scenu, čitav ritual nege kože se menja.

Iako verovatno imate standardnu kolekciju krema, mleka za čišćenje lica i losiona za negu kože koje koristite tokom cele godine, sa dolaskom leta potrebno je fokusirati se na one proizvode koji nude najefikasniju negu i zaštiti od štetnog UV zračenja. Po preporuci dermatologa preporučujemo vam sledeće proizvode koji će vašu kožu lica i tela učiniti besprekornom, mekom i glatkom.

KREMA ZA RUKE

Kvalitetna krema za ruke, pomoći će vašim rukama da tokom leta zadrže svoju hidratantnost. Usled čestog pranja ruku, one mogu da izgledaju suvo i oštećeno. Međutim upotreba kvalitetne kreme za ruke učiniće vašu kožu nežnom i glatkom.

Foto: Pixabay.com

TRAKE ZA DEPILACIJU

Na početku letnje sezone ne želite da bilo kakva nesavršenost naruši vaš izgled. Neželjene dlačice u intimnoj zoni su ono čime biste trebali da se pozabavite. Trake za depilaciju intimne regije u kućnoj radinosti su sve što vam treba da budete slobodni i uživate u vrelim letnjim danima.

BALZAM ZA USNE

Nežan i veoma senzualan balzam za usne koji u sebi sadrži hidratantnu formulu sa vitaminima i mineralima, neophodan je svakoj dami tokom leta, kako bi njene usne izgledale negovano i zanosno. 

PILING ZA LICE

Blagi piling sa snažnim dejstvima odstranjuje mrtve ćelije kože sa vašeg lica i ostavlja vaš ten besprekornim. Neophodan je za negu lica tokom leta, jer je ono upravo tad najizloženije uticajima poput UV zračenja, prašine i vetra.

Foto: Unsplash.com

MASKA ZA KOSU

Osim kože, i vaša kosa zaslužuje pažnju i negu tokom leta. Bilo da vreme više provodite u klimatizovanom prostoru ili izloženi sunčevim zracima, vašoj kosi je potrebna vlažnost i potrebna joj je hitno. Ultra-reparativna maska za kosu  je upravo ono što vašoj kosi može podariti hidratantnost na željenom nivou.

#Lepota

#NEGA

#krema

'